A L L T O M C I T R O Ë N . I N F O . S E

Ingen kan anklaga uppdaterade C3 Aircross för att se ut som alla andra bilar

Posted in C3 Aircross by Peter H Svensson on 10/10/2021

(Stockholm)

Så har äntligen den uppdaterade utgåvan av Citroën C3 Aircross hittat till Sverige och erbjuds med 110 hk-motor och manuell 6-stegad låda för exakt 200 000 svenska riksdaler i samband med kampanjerbjudande. Med 130 hk-motor och automatlåda ökar priset till 260 000 kr. Då levereras bilen i Shine-utförandet vilket inkluderar 3D-naviigator, 9-tums pekskärm med Mirror Screen, mörktonade aluminiumfälgar, nuckelfritt lås- och startsystem, kollisionsvarnare, automatiskt helljus, parksensor fram och backkamera, skjutbart baksäte, m.m.

Om någon Citroën-handlare i Stockholm/Mälardalen vill låna ut en testvagn för heldagstur så är AoC villiga att skriva ett testreportage samt upplåta reklamyta på denna blogg. Generalagenten däremot tyvärr inga tecken på att vilja ha publicitet eller att samarbeta.

Under tiden sänder AoC-redaktionen ut en efterlysning om det över huvud taget finns en ”klon” till den uppdaterade C3 Aircross vars formparti fick ritas om eftersom ledningen ansåg att första utkastet inte var tillräckligt iögonfallande radikalt.

Text: Peter H Svensson

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: