A L L T O M C I T R O Ë N . I N F O . S E

Konfiguratorbilder på Citroën C5 X Hybrid

Posted in C5 X by Peter H Svensson on 20/09/2021

(Bryssel)

Medan vi inväntar den officiella säljstarten av nya Citroën C5 X (bilen som säljs billigt i Kina med avsikt att bli en succé i tillverkningslandet (!) men som kommer försöka hålla sig mycket högre upp i prislistan här i Europa för att ge profit på de c:a 20 000 vagnar som ska skeppas hit) kan vi smygtitta lite på de s.k. konfigurator-bilderna som presumtiva kunder hänvisas till i väntan på att Citroën-handlarna får sina första vagnar av modellserien. Lika bra att vänja sig, för moderbolaget Stellantis vill att bilköparna helst bara konsulterar hemsidan när morgondagens bilaffärer ska göras..!

Här ser vi nya Citroën C5 X Hybrid i lackeringen ”Blue Magnetique”. Enligt uppgift blir detta den basfärg som inte kostar extra när man beställer bilen. Citroëns reklamavdelning har lyckats förse bokstaven H med ett trema, vilket får eder AoC-redaktör att fundera på vilket specialtecknen man kan använda i datorn för detta ändamål?

Låt oss ta en titt på insidan också!

Det kommer givetvis att erbjudas fler färgalternativ, men inga direkt pigga kulörer. Här har vi bilen i ”Blanc Nacre”. Eller ”vitt” som vi säger på svenska.

Vad? Menar du att blått och vitt är alldeles för skrikiga färger? Får vi i så fall fresta med en helt identitetslös ”Gris Platinum”?

Aha! Du vill trots allt att någon ska se att det står en bil där du parkerat den. Då får nog ”Gris Amazonite” representera den böjelsen. Snyggt men inte pråligt, sa fan och målade svansen grön…

Text: Peter H Svensson
Foto: Citroën

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: